KIDHUB

design.make.innovate

Mesto gde dečje ideje postaju stvarnost!

www.kidhub.rs

KIDHUB doo, MB 21201103

KIDHUB, nvo MB28217153

© 2019 KIDHUB |  Sva prava zadržana  |   Privacy Policy

Python - Napravi prvu video igru

Python je danas jedan od najpopularnijih programskih jezika. Svoju popularnost je stekao zbog lakoće razumevanja i korišcenja samog jezika, njegova sintaksa je najbliža „živim“ jezicima. Kurs je kreiran tako da polaznike uvede u kompleksnije programske jezike. 

Tokom kursa polaznici će učiti jezik kroz programiranje video igara, rešavanje konkretnih problema primenom jezičkih sintagmi. Gradivo se sastoji od osnovne sintakse jezika, petlje i paterna, kondicionalne (uslovne) logike, upotrebe uslovne logike u kreiranju petlji, promenljive i izrazi, turtle alat, korisnička interakcija, dizajniranje video igara.

Kroz napredni kurs Python-a polaznici uče osnovnu logiku i sintaksu Python jezika.

 

Kurs se sastoji od jedanaest lekcija i finalnog projekta na kojem će polaznici primeniti znanje stečeno kroz lekcije kursa.

 

U okviru ovog kursa, polaznici mogu da  pohađaju osnovni i napredni nivo. 

Preporučeni uzrast polaznika za osnovni nivo: od 10 do 12 godina.

Preporučeni uzrast polaznika za napredni nivo: od 12 do 14 godina.

Trajanje kursa: 3 meseca.

Dinamika nastave: Jednom nedeljno u trajanju od 90 minuta sa pauzom.

Pocetak kurseva: 

 

Zvanični pocetak kurseva je od 1. septembra za narednu 2019/2020. godinu. Kursevima se možete priključiti i tokom godine, na intenzivnim prolećnim i letnjim školama. Za više informacija, o terminima, mestu održavanja i načinu placanja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona: 064 26 69 670; 064 138 9616  ili mejlom na skola@kidhub.rs

Preduslov: Poznavanje latiničnog pisma

Cena kursa: 15.000 RSD 

Nacin placanja: Pri upisu se uplacuje 6.000 RSD, a ostatak kursa je moguće platiti na dve mesečne rate u iznosu od 4.500 RSD

Napomena: Ukoliko u istom ciklusu prijavljujete više od dvoje dece koja su u direktnom srodstvu, ostvarujete popust u iznosu od 10 %. Ukoliko se na osnovu Vaše preporuke upiše jedno ili više dece, takođe stičete popust od 10 %. Popusti se ne mogu sabirati.