top of page
Search
  • tijanapetrovic6

Otvoren poziv za nove članove do 31. oktobra 2022

KidHub okuplja nove članove i pozivamo te da se prijaviš na serbia.kidhub@gmail.com do 31. oktobra. Pošalji nam tvoju kratku (radnu) biografiju i motivaciono pismo.

Kome je poziv namenjen?

Baš tebi, ako imaš ideje koje bi želeo-la da sprovedeš u delo i da na neki način doprineseš društvenoj promeni, a tiču se obrazovanja, kulture, dece, mladih, ekologije ili nešto baš tvoje posebno

Baš tebi, ako si student-kinja (i planiraš da budeš učitelj, pedagog, psiholog, biolog, komunikolog i sl.) i veruješ da do sticanja znanja i konkretnih promena dolazi isključivo kroz lično zalaganje

Baš tebi, ako bi voleo-la da imaš podršku u osmišljavanju tvojih prvih akcija, radionica, programa, projekata i sl. Ili želiš da budeš naša podrška u organizovanju događaja, komunikacijama, koncipiranju projekata, pokretanju kampanja ili razvoju programa, onda je ovo poziv baš za tebe!

Šta možeš da očekuješ ?

Obuku koja bi trebalo da te pripremi da bolje razumeš šta znači raditi za decu i mlade i sa njima i da odabereš u okviru koje oblasti bi želeo-la da daš tvoj doprinos. Takođe, predstavićemo naše tekuće i planirane projekte u koje možeš da se uključiš.

U zavisnosti od epidemiološke situacije, obuka će biti održana uživo u prostoru ili onlajn.




20 views0 comments
bottom of page