top of page
Search
  • tijanapetrovic6

Kurs permakulturnog dizajna na Staroj planini




U podnožju Midžora, najvišeg vrha Stare planine i Srbije, nalazi se selo Inovo gde će se od 01.08. do 11.08.2024 godine, u Vili Bocić odvijati totalno drugačiji, 72- časovni kurs permakulturnog dizajniranja sa dodatnih 8 sati praktičnih radionica.


Smeštaj u potpunosti podržava permakulturne principe.  U autentičnoj kući Istočne Srbije zidanoj od prirodnih materijala, staroj preko I veka, ali prilagođenoj savremenim potrebama, družićemo se celih 11 dana.


Eminentni predavači nam dolaze iz Hrvatske, a voditeljka kursa je Smilja Ignjatović, sa rezidencijom u  Earthship Serbia u Zapadnoj Srbiji. Permakulturna dizajnerka, umetnica i graditeljka. 


Obezbedili smo fenomenalnog kuvara koji će za nas spremati 3 vegetarijanska/veganska obroka dnevno od lokalno uzgojene hrane, 2 užine, čaj i kafu.


Kurs pored 72 časa predavanja obuhvata izlete i praktične demonstracije kroz šetnju po planini i posetu našem planinskom seoskom domaćinstvu postavljenom po permakulturnim principima gde će se raditi neke od demonstracija.


Rezervacija mesta iznosi 130 eura i vrši se nakon što se prijavite i dobijete povratne informacije od organizatora putem emaila. Moguće je plaćanje u više rata.


Sa iznosom rezervacije pokrivaju se troškovi u slučaju vašeg otkazivanja.


Da biste mogli da rezervišete svoje mesto, jer je broj mesta ograničen, neophodno je da se prijavite na link: bit.ly/PDC_STARA_2024.



Organizator kursa je partnerska organizacija Walking By The Earth

Sve informacije možete dobiti na mejl walkingbytheearth@gmail.com

2 views0 comments
bottom of page