Search
  • KIDHUB

Otvoren upis za prolecne kurseve KidHub-a!

#kidhub #skola #kursevi #legowedo #scratch #stemlab #python #coding #MakerEd #circuitsVaše dete uzrasta od 7 do 14 godina možete prijaviti na ovom linku: https://bit.ly/37fO3wZ


Nastava pocinje od marta u našim prostorijama u Palmoticevoj 16.


Odaberite kurs:


1. LEGO We Do - Robotika i programiranje (I-III razred)

2. Scratch - Programiraj svoju igru (II-IV razred)

3. STEM Lab - Elektronika (VI-VII razred)

4. Python - Programiranje video igara (VII-VIII razred)

Prvi cas je ujedno i probni cas nakon kojeg se odlucujete o upisu na kurs.


Dodatne informacije možete dobiti na:


064 138 96 16 (LEGO We DO i STEM Lab)

064 266 96 70 (Scratch i Python)

ili nam pišite na skola@kidhub.rs

O nama


KidHub je kreativni decji hab - mesto za realizaciju decjih ideja! Mi podsticemo decu od 7 do 16 godina da postanu aktivni kreatori inovativnih rešenja ekoloških i društvenih izazova pomocu novih tehnologija. Predstavnik smo za Srbiju globalne edukativne licence Designathon WorksⓇ iz Holandije koja je deo ASHOKA mreže za razvoj socijalnih inovacija koja radi u 42 zemalje sveta i bavi se podsticanjem dece da budu dizajneri buducnosti.


Metod rada se zasniva na pojednostavljenom design thinking metodu namenjenom deci, mejker obrazovnom modelu s fokusom na UN ciljeve održivog razvoja.


Našu misiju ostvarujemo kroz kreiranje interdisciplinarnih obrazovnih programa za decu koji integrišu razlicite veštine potrebene u 21. veku kroz mejker obrazovanje.


Naša vizija je kreiranje podsticajnog okruženja za decu i mlade kroz mrežu institucija, kompanija, inovativnih eduktora, roditelja i dece na istom zadatku - kako da menjamo svet koji nas okružuje kroz unapredjenje kvaliteta obrazovanja.

94 views0 comments

www.kidhub.rs

KIDHUB doo, MB 21201103

KIDHUB, nvo MB28217153

© 2018 KIDHUB |  Sva prava zadržana  |   Privacy Policy