Search
  • KIDHUB

Naučite o društvenom preduzetništvu kroz igru TRIP

#Filantropija #USAID #DivacFondacija #Mikser #Kids #KidHub #radionice #srednjoškolci
14. maj, 18 do 21h

uzrast 15 do 17 godina


Prijave za radionicu su otvorene do 23. maja na ovom linku https://forms.gle/YZf9DrbQhKoB7BFc7 Ucesce na radionici je besplatno, a broj ucesnika je ogranicen.


Gost KidHub-a u okviru decjeg programa Mikser festivala je Društvena igra TRIP - Kako da pokreneš društveno preduzece kroz društvenu igru.


Kroz igru srednjoškolci uce osnovne koncepte društvenog preduzetništva i kako da provere svoju potencijalnu poslovnu ideju.


Osim sto ce se igraci na zanimljiv i zabavan nacin upoznati sa osnovnim pojmovima preduzetništva, nakon igranja ce moci lakše da artikulišu svoju poslovnu ideju. Pored toga, prepoznace kljucne momente u realizaciji ideje i šta se sve može preduzeti u tim trenucima, a nadasve kako da svoje poslovanje oplemene 3P modelom (people, profit, planet) i daju održiv doprinos društvu.


Suština je da koristeci poslovni model stvarate profit koji koristite za rešavanje društvenih problema na održiv nacin koji brine o našoj planeti.


Ovu igru mogu igrati i iskusni i neiskusni u poslovanju, ali ona je pre svega namenjena svima koji imaju ideju koja povezuje profit, ljude i ekologiju, a ne znaju odakle i kako da pocnu sa njenom realizacijom.


Program ovog dela Mikser festivala je podržan u sklopu „Festivala filantropije“, koji se realizuje u okviru Projekta za unapredjenje okvira za davanja, koji uz podršku USAID Serbia Koalicija za dobrocinstvo koju predvodi Fondacija Ana i Vlade DivacTrag fondacija Catalyst Balkans SMart Kolektiv Srpski Filantropski Forum Forum za odgovorno poslovanje Privredna komora Srbije


Organizator ovog dogadjaja je KidHub - decji hab posvecen osnaživanju kreativnog potencijala dece i unapredjenju zapošljivosti mladih kroz inovativne obrazovne programe, socijalne inovacije i kreativno preduzetništvo.


49 views0 comments

www.kidhub.rs

KIDHUB doo, MB 21201103

KIDHUB, nvo MB28217153

© 2018 KIDHUB |  Sva prava zadržana  |   Privacy Policy