Search
  • KIDHUB

LETNJI KIDHUB KURSEVI PROGRAMIRANJA I ELEKTRONIKE

Updated: Jun 4, 2019

#raspust #programiranje #tynker #python #STEAM #elektronika #muzejnaukeitehnike #kidhub #deca #dizajneribuducnosti

Prijavite se za kurs OVDE 


Programiranje i elektronika - UPIS U TOKU

Kreativna elektronika


Kurs je kreiran da polaznike uvede u zabavan i kompleksan svet elektronike programiranja kroz multidisciplinarne projekte na Micro:bit mikro racunaru sa fokusom na rešavanje ekoloških i društvenih izazova.


-Uzrast 10 do 12 godina

-Male grupe do 15 polaznika

-Nedeljom od 11.30 -13.00

-Kurs vodi inženjer elektrotehnike

-Pocinje 23. juna

-Oprema i materijali su uracunati u cenu kursa


Nacin izvodjenja - Kurs se sastoji od jedanaest lekcija i finalnog projekta na kojem ce polaznici primeniti znanje steceno kroz lekcije kursa. Održava se dva puta nedeljno u Muzeju nauke i tehnike (Dobracina 51).


Cena kursa: 15.000 RSD (Placanje je u dve jednake rate. Prva do 18.juna, a druga do 21. jula)


Napomena: Ukoliko u istom ciklusu prijavljujete više od dvoje dece koja su u direktnom srodstvu, ostvarujete popust u iznosu od 10 %. Ukoliko se na osnovu Vaše preporuke upiše jedno ili više dece, takodje sticete popust od 10 %. Popusti se ne mogu sabirati.Python - Napravi prvu video igru

Python je danas jedan od najpopularnijih programskih jezika. Svoju popularnost je stekao zbog lakoce razumevanja i korišcenja samog jezika, zbog toga i smatramo da bi deca mogla u programiranje da se uvedu kroz jedan ovakav jezik, cija je sintaksa najbliža „živim“ jezicima. Kurs je kreiran tako da polaznike uvede u kompleksnije programske jezike.


​Polaznici ce uciti jezik kroz programiranje video igara, rešavanje konkretnih problema primenom jezickih sintagmi. Tokom kursa ce se prelaziti osnovna sintaksa jezika, petlje i paterni, kondicionalna (uslovna) logika, upotreba uslovne logike u kreiranju petlji, promenljive i izrazi, turtle alat, korisnicka interakcija, dizajniranje igara.


​Kroz napredni kurs Python planirano je da se predje osnovna logika i sintaksa Python jezika.


-Uzrast 12 do 14 godina

-Male grupe do 15 polaznika

-Subotom od 11.30 -13.00

-Kurs vodi profesor matematike

-Pocinje 23. juna

-Subotom 11.30-13.00h

-Održava se u Makedonskoj 21 (Impact Hub)

-Oprema i materijali su uracunati u cenu kursa
Cena kursa: 15.000 RSD (Placanje je u dve jednake rate. Prva do pocetka kursa, a druga na polovini kursa)


Nacin izvodjenja - Kurs se sastoji od jedanaest lekcija i finalnog projekta na kojem ce polaznici primeniti znanje steceno kroz lekcije kursa.


Napomena: Ukoliko u istom ciklusu prijavljujete više od dvoje dece koja su u direktnom srodstvu, ostvarujete popust u iznosu od 10 %. Ukoliko se na osnovu Vaše preporuke upiše jedno ili više dece, takodje sticete popust od 10 %. Popusti se ne mogu sabirati.


TYNKER – Prvi koraci u svet programiranja


KIDHUB kursevi za najmladje polaznike uzrasta od 8 do 10 godina zasnovani su na licenciranoj Tynker platformi. Polaznici se upoznaju sa osnovnim koracima programiranja kroz interaktivne animacije, igre sa slikom, crtanjem i zvukom, kao i osnovinim konceptima programiranja kao što su sekvence, kondicionali i ponavljanja. Vizuelni blokovi se povezuju “drag and drop” tehnikom. Na ovaj nacin deca savladavaju osnove koje ce ih pripremiti za buduci rad u kompleksnijim programskim jezicima.


Kurs se sastoji od jedanaest casova i finalnog projekta na kojem ce polaznici primeniti znanje steceno kroz lekcije kursa.


-Uzrast 8 do 10 godina

-Nedeljom od 11.00 -12.30

-Kurs vodi inženjer elektrotehnike

-Pocinje 28. jula

- Kurs vodi profesor matematike

-Održava se u Muzeju nauke i tehnike (Dobracina 51)Cena kursa: 15.000 RSD (Placanje je u dve jednake rate. Prva do 24.jula, a druga do 28. avgusta)


Nacin izvodjenja - Kurs se sastoji od jedanaest lekcija i finalnog projekta na kojem ce polaznici primeniti znanje steceno kroz lekcije kursa.Napomena: Ukoliko u istom ciklusu prijavljujete više od dvoje dece koja su u direktnom srodstvu, ostvarujete popust u iznosu od 10 %. Ukoliko se na osnovu Vaše preporuke upiše jedno ili više dece, takodje sticete popust od 10 %. Popusti se ne mogu sabirati.


Dodatne informacije:

064 138 96 16 i 064 266 96 70

www.kidhub.rs


87 views0 comments

www.kidhub.rs

KIDHUB doo, MB 21201103

KIDHUB, nvo MB28217153

© 2018 KIDHUB |  Sva prava zadržana  |   Privacy Policy