Search
  • KIDHUB

KidMaker STEAM klub za decu od 6 do 13 godina

#kidhub #eduprogrami #radionice #klub #STEAM #nauka #tehnologija #umetnost #dizajn #ekologija #EcoTech #MakerEd #uradisam #mejkerprojektizadecu #novo #kidmaker

.

Program kluba se sastoji od dva modula po 12 radionica za uzrast od 6 do 8 i za uzrast od 9 do 13 godina koji pokrivaju teme iz oblasti nauke, ekologije, održivog razvoja, dizajna, umetnosti, elektronike i programiranja prilagodjene uzrastu polaznika.


Svaki modul se sastoji od četiri tematski razlicite radionice na kojima polaznici prave mini projekte.


KidMaker klub je kreativan nacin ulaska u svet nauke, elektronike i programiranja kroz zanimljive projekte bliske deci.


Računarska oprema potrebna za rad, elektro komponente, alati i svi potrebni materijali za rad su obezbedjeni.


Na završnom dogadjaju kluba, polaznici predstavljaju po jedan najuspešniji projekat koji su realizovali tokom tri meseca i tada dobijaju sertifikate o pohadjanju. Predstavljanje završnih projekata nije takmicarskog karaktera.


Svaki polaznik na pocetku programa dobija svoju klubsku karticu sa kojom ostvaruje popust na neki od ostalih programa KidHub-a koje realizujemo u toku godine.


Prijave su otvorene na ovom linku https://forms.gle/5dnssesmbTWFP3Gi9 Radionice pocinju tokom zimskog raspusta i održavaju se jedanput nedeljno nedeljom u našim prostorijama u Palmoticevoj 16 u dva termina. Više o programu možete videti na ovom linku

160 views

www.kidhub.rs

KIDHUB doo, MB 21201103

KIDHUB, nvo MB28217153

© 2018 KIDHUB |  Sva prava zadržana  |   Privacy Policy