top of page
Search
  • tijanapetrovic6

KidHub poziva na omladinsku razmenu "Put on Your Outdoor Lenses" od 24. juna do 3. jula 2024 u Mađarskoj


KidHub vas poziva da se prijavite za učešće u novom Erasmus + projektu za mlade!


Prijave za omladinsku razmenu „Put on the outdoor lenses“ otvorene su do 12. Juna do kraja dana prijavom na ovom LINKU


Vodič kroz program sa svim potrebnim informacijama je u INFORMACIONOM PAKETU OMLADINSKE RAZMENE na donjem linku.


INFORMACIONI PAKET OMLADINSKE RAZMENE
.pdf
Download PDF • 2.45MB


Opis programa omladinske razmene


Ukoliko ste nekada razmišljali o tome kako biste mogli da produbite svoju vezu sa prirodom i imate između 16 i 18 godina, pozivamo vas da se prijavite za učešće u omladinskoj razmeni „Put On Your OUTdoor lenses“. Ovaj program će koristiti neformalne i interaktivne metode, igre na otvorenom, sport, kreativne i edukativne radionice fokusirane na očuvanje životne sredine i kulturne posete obližnjem gradu Mezőberény.


Sve informacije o programu možete pronaći u VODIČU KROZ PROGRAM OMLADINSKE RAZMENE na donjem linku.


VODIČ KROZ PROGRAM OMLADINSKE RAZMENE
.pdf
Download PDF • 99KB


Kome je namenjena omladinska razmena?


Mladima od 16 do 20 godina iz Srbije koji  žele da provode više vremena u prirodi, istražuju različite ekološke prakse, nauče više o zaštiti životne sredine, upoznaju druge kulture i unaprede govorni Engleski jezik.


U programu omladinske razmene „Put on the outdoor lenses“ učestvuju mladi iz Mađarske, Srbije, Rumunije, Slovačke, Češke i Španije


Mladi putuju sa omladinskim liderom koji može biti nastavnik. Potrebno je da nastavnik govori Engleski jezik (srednji B1 nivo). Obezbeđena je dnevnica za nastavnika koji vodi grupu mladih. Ukoliko ste nastavnik iz Srbije koji želi da učestvuje u ovom programu, molimo vas da nam se javite na kidhub.serbia@gmail.com


Za potrebe prijave na program, potrebna je saglasnost roditelja mlade osobe.


Kad?

Od 24. Juna do 3. Jula 2024


Gde ?

Kamp „Piknik Park“ se nalazi pored gradića Mezőberény u Mađarskoj. Više o Piknik parku na ovom linku


Cena?

Program omladinske razmene je besplatan. Troškove puta, smeštaja i hrane (tri obroka i dve užine)  pokriva Erasmus + program. Ostale informacije u vezi pokrivanja troškova možete pronaći u Vodiču kroz program.


Po potvrdi učešća u programu, partnerskoj organizaciji KidHub svaki učesnik uplaćuje 2000 RSD na ime troškova obrade aplikacija i pripreme za učešće u programu.


Radni jezik?

Engleski jezik (srednji nivo B1)


Projekat se organizuje sa mađarska omladinska organizacija Légáramlat u saradnji sa Kidhub-om.


Légáramlat je omladinska organizacija koja želi da kreira više mogućnosti za mlade ljude da uče, rastu, izađu iz njihove zone komfora i da iskuse svet iz različitih perspektiva. Organizacija je deo evropske mreže omladinskih organizacija ASEY koja omogućava odlične aktivnosti za učenje putem neformalnih metoda obrazovanja za mlade širom Evrope.


KidHub se bavi unapređivanjem kreativnog kapaciteta dece i mladih kroz različite inovativne obrazovne programe. Predstavnik smo za Srbiju globalne edukativne mreže mejker obrazovanja Designathon Works iz Holandije i ambasadori programa Obrazovanje za društvene inovacije.


Kontakt osoba

Tatjana Radaković, koordinator programa za decu i mlade

 

49 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page