KIDHUB

design.make.innovate

Mesto gde dečje ideje postaju stvarnost!

www.kidhub.rs

KIDHUB doo, MB 21201103

KIDHUB, nvo MB28217153

© 2019 KIDHUB |  Sva prava zadržana  |   Privacy Policy

Tynker - Prvi korak u svet programiranja

KIDHUB kursevi za najmlađe polaznike uzrasta od 8 do 10 godina zasnovani su na licenciranoj Tynker platformi, koja je sastavni deo obrazovnog sistema u 50.000 škola širom sveta.

 

Koristeci “drag and drop” metod rada, deca tokom kursa kreiraju i pokreću algoritme i na taj način izvode osnovne komande u programu. Ovim metodom učenja deca savladavaju osnove koje će ih pripremiti za budući rad u kompleksnijim programskim jezicima.

 

U okviru ovog kursa, polaznici mogu da pohađaju osnovni, srednji i napredni nivo.

POČETNI NIVO

Polaznici se upoznaju sa osnovnim koracima programiranja kroz interaktivne animacije, igre sa slikom, crtanjem, zvukom i osnovinim konceptima programiranja kao što su sekvence, kondicionali i ponavljanja. Vizuelni blokovi se povezuju “drag and drop” tehnikom.

SREDNJI NIVO

  • Programiranje na Tynker platformi koristeći STEM  teme (nauka, tehnologija, inženjerstvo i matematika) za različite mejker projekte uz upotrebu LEGO WeDo2.0 platforme i senzora

  • Dizajniranje kompjuterskih igara za web i mobilne aplikacije uz integraciju sa programskim jezicima Java Script i Python

  • Dizajniranje kompjuterskih igara uz integraciju Tynker-a i Minecraft-a

VIŠI NIVO

  • Rešvanje društvenih izazova programiranjem u Python-u

  • Izrada responsivinih web strana koristeći programske jezike HTML i CSS

  • Kompleksniji mejker projekti iz oblasti fizike i matematike

 

Preporučeni uzrast polaznika na osnovnom nivou: od 8 do 10 godina 

Preporučeni uzrast polaznika na srednjem i višem nivou: od 10 do 13 godina.

Trajanje kursa: 3 meseca

 

Dinamika nastave: Jednom nedeljno u trajanju od 90 minuta sa pauzom

 

Početak kurseva

Zvanicni pocetak kurseva je od 1. septembra za narednu 2019/2020. godinu. Kursevima se možete priključiti i tokom godine jer održavamo intenzivne prolećne i letnje kurseve. Za više informacija, o terminima, mestu održavanja i načinu plaćanja, možete da nas kontaktirate na brojeve telefona: 064 26 69 670; 064 138 9616  ili skola@kidhub.rs

 

Preduslov: Poznavanje latiničnog pisma

 

Cena kursa: 15.000 RSD

 

Način placanja: Pri upisu se uplaćuje iznos od 6000 RSD, a ostatak kursa je moguće platiti na dve mesečne rate u iznosu od 4500 RSD. 

 

Napomena: Ukoliko u istom ciklusu prijavljujete više od dvoje dece koja su u direktnom srodstvu, ostvarujete popust u iznosu od 10 %. Ukoliko se na osnovu Vaše preporuke upiše jedno ili više dece, takođe stičete popust od 10 %. Popusti se ne mogu sabirati.