• White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon

LETNJI KAMP INOVACIJA “JA IMAM IDEJU”

Napravi mobilnu aplikaciju koja menja svet

ODRŽAN PRVI LETNJI KAMP INOVACIJA!

Upoznajte predavače na programu

Inspirišemo polaznike da kreiraju inovativna eko rešenja pomoću mobilnih aplikacija!

Vi pitate, a mi odgovaramo

E_INVERTED-SDG-goals_icons-individual-RG

Pogledajte našu galeriju sa prvog letnjeg kampa inovacija "Ja imam ideju"
 

VESTI

E_INVERTED-SDG-goals_icons-individual-RG

Naši polaznici o kampu:

VESTI

Aleksej Petrović:

 

Na kampu sam naucio mnnogo o cirkularnoj ekonomiji i ekologiji. Moj tim je osmislio aplikaciju koja ce promeniti svet na bolje i verujem da ce ta aplikacija pomoci mnogim ljudima da bolje razumeju kako funkcioniše cirkularna ekonomija i kako da je primene kod kuce.

Anđelija Mladenović:

 

Na kampu JA IMAM IDEJU naucila sam mnogo toga o cirkularnoj ekonomiji i zaštiti životne sredine uopšte. Dobili smo ideju kao tim da izradimo jednu sjajnu aplikaciju koja ce doprineti primeni cirkularne ekonomije u domacinstvima. Licno sam imala predrasudu da je to mnogo skupo i komplikovano i baš zbog toga želimo da napravimo aplikaciju koja ce odmah dati ljudima savete i pokazati im da je to jednostavno i korisno. 

Anđela Kanjo:

 

Na ovom kampu sam stvarno dosta toga naucila o ekologiji i o sebi i upoznala sam mnogo novih prijatelja. Kod kuće planiram da primenim sve što sam naucila o cirkularnoj ekonomiji, da uticem na druge i da nastavim da radim na svojoj ideji. 

Mina Blažić:

 

Ovde smo naucili mnogo, culi najrazlicitije ideje od razlicitih osoba koje smo upoznali i jako dobro se zabavili. Boravili smo u prirodi kako bismo dobili zaista kreativne ideje za naš naredni projekat.

www.kidhub.rs

KIDHUB doo, MB 21201103

KIDHUB, nvo MB28217153

© 2018 KIDHUB |  Sva prava zadržana  |   Privacy Policy