Designathon događaji - radionice®  

 

Kreativnost je zarazna jer predstavlja jedan od ključnih faktora zbog kojih naša civilizacija napreduje.

 

 

Ukoliko želite da organizujemo Designathon za vašu kompaniju, organizaciju, školu ili festival, možete nam pisati na office@kidhub.rs ili nas pozvati na brojeve telefona: 064 138 96 16

Sa Designathon Works Ⓡmetodom, mi pristupamo deci kao kompletnim ljudskim bićima koja poseduju veliku kreativnu energiju. Za nas, dete je čovek u odelu deteta. Kroz Designathon događaje, omogućavamo vam da prodrete u prirodni prostor igre u detetu , da stimulišete njihovu kreativnost, uključenost u rešavanje društvenih izazova za koje oni dizajniraju svoja rešenja koristeći nove tehnologije. 

Nudimo vam razlicite tipove događaja prilagođene vašim potrebama:


Veliki Designathon dođaj (4 do 6h) ili Mini Designathon događaj (1 do 3h)  tokom kojih deca i mladi smišljaju, dizajniraju, prave i predstavljaju svoja rešenja na izazove koje smatrate da su važni za vašu kompaniju ili organizaciju. KIDHUB tim fasilitira vaš poces.


Micro-Designathon radionica tokom koje vi i vaša ekipa smišljate, pravite i prezentujete vaše izume i rešenja izazova na teme koje se tiču vaše kompanije ili organizacije. KIDHUB tim fasilitira vaš poces.

Do sada, Designathon događaji su se održali u Srbiji, Holandiji, Nemackoj, Filipinima, Irskoj, Hrvatskoj, Ugandi i Bangaladešu za organizacije kao što su ActionAid, Patagonia, Circle Economy, The Royal Netherlands Air Force, Municipality of Amsterdam, Waternet and SingularityU.

Teme kojima smo se bavili su : The Future Of Work, Circular Economy, Environmentally Friendly Transport, Clean Water, City Of the Future, Make your own robot.

 Svaki događaj se organizuje pod licencom Designathon Works Ⓡ.

 

Misija Designathon Works je ohrabrivanje dece da oslobode svoju kreativnost kako bi dizajnirali bolju budućnost koristeći nove tehnologije. Naš jedinstveni Designathon metod® omogućava deci da osmišljavaju, grade i prezentuju svoja rešenja društvenih ili ekoloških izazova u skladu sa UN ciljevima održivog razvoja.

 

Metod podrazumeva korišcenje i upotrebu edukativnih materijala namenjenih deci uzrasta od 7 do 13 godina i podstiče razvoj svih kompetencija koje su neophodne u 21. veku i koje je OECD (međunarodna Organizacija za evropsku saradnju i razvoj) označila kao kompetencije za 21. vek u svom dokumentu o obrazovanju do 2030. godine.

 

To su: kreativan pristup rešavanju problema, kriticko mišljenje, inicijativa, timski rad, naucna, tehnicka i digitalna pismenost, preduzetnicke veštine i empatija.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.kidhub.rs

KIDHUB doo, MB 21201103

KIDHUB, nvo MB28217153

© 2018 KIDHUB |  Sva prava zadržana  |   Privacy Policy